Süper kahraman oyunlarını severim Batman Arkham serisi gibi nisan ayında almayı düşünürüm. Acaba optimizasyon sorunları o zamana kadar düzelir mi? İlk oyunu beğendim 2. nasıldır? Şimdiden teşekkürler.
Süper kahraman oyunlarını severim Batman Arkham serisi gibi nisan ayında almayı düşünürüm. Acaba optimizasyon sorunları o zamana kadar düzelir mi? İlk oyunu beğendim 2. nasıldır? Şimdiden teşekkürler.
Hocam büyük ihtimal şu en fazla 2 hafta içinde düzelecektir bütün optimizasyon sorunları zaten Instagram'da optimizasyon problemleri ile uğraştıklarını belirtmişler.
Ayrıca ilkini sevdiyseniz 2.sinide almanızı öneririm çok iyi yapmışlar.
Ben 2.sini skill anlamında daha çok sevdim daha iyi animasyonlar vs. bence daha iyi. 3060 Ti ile şu anda oynayabilirsiniz. Optimizasyonun düzelmesini beklemesenizde olur.
Optimizasyon sorunu 1-2 yamada anca düzelirtirler bence ama şu an alınmaz 3060 laptop 6 GB 95W orta ayarlarda 60-80 civarı alıyorum orada 40 iniyor yüksekte de 30 ile 60 arası alıyorum.
Optimizasyon sorunu 1-2 yamada anca düzelirtirler bence ama şu an alınmaz 3060 laptop 6 GB 95W orta ayarlarda 60-80 civarı alıyorum orada 40 iniyor yüksekte de 30 ile 60 arası alıyorum.