Marvel's Spider-Man 2'de 26 dil bulunuyor ama Türkçe yok!

Kusura bakma ya. Çekçe, Danca, Fince, İsveççe, Norveççe, Macarca gibi dünya dilleri arasında Türkçe'yi de görmek istediğimiz için bu saatte rahatsızlık verdik.

Bu oyunu insanlar bedavaya almayacak. Çıkış fiyatı diğer ülkelerde çıktığı fiyata benzer olur muhtemelen.

Ve 26 dil eklenmişken oyuna Türkçe niye yok diye sorma hakkı yok mu insanların? Sonuçta oyun hediye gelmiyor ve para veriyorlar bu oyuna, değil mi?

Zaten oyunu kötüleyen de yok ama hemen savunmaya kalkıyorsunuz milyon dolarlık şirketin oyununu.

Yeni açıklandığı için de konu açılması normal. Ve her oyunda 26 dil olmuyor yani, bunca dili ekleyip Türkçeyi es geçmeleri hiç normal değil.

Son düzenleme:
Kusura bakma ya. Çekçe, danca, fince, isveççe, norveççe, macarca gibi dünya dilleri arasında Türkçeyi de görmek istediğimiz için bu saatte rahatsızlık verdik.
Türkçe birçok oyunda yok zaten bu oyuna özgü bir şey değil ki. Türkçeyi sevdiğimiz bir oyunda görmemek can sıkıcı olabiliyor ancak yapacak bir şey yok. Ben şahsen dil bilmediğim için Türkçeyi görmek istiyorum.

Var neden sorma hakları olmasın? Amaçları bariz ortada konuyu oralara götürmeye gerek yok. Ayrıca da bir çok oyunda Türkçe bulunmuyor ''Almayın tepki gösterin'' diyorsun ancak bununla olacak iş değil, sanmıyorum.

Son düzenleme:
Hocam, birçok oyunda yok ama çoğu oyunda genelde tablo böyledir, belli başlı diller olur sadece:

Ama bu oyunda 26 dil eklenmiş. Tuhaf gelen bu. Zaten alışmıştır herkes eklenmemesine ama bu kadarı da fazla.

Yapacak bir şey yok, adamlar bariz bir şekilde bizleri umursamadıklarını söylüyorlar. Ama umursayan şirketlerde var tabii Naughty Dog gibi.

Kime ne anlatıyorsun ki? Kendi anadillerini bile savunamayacak duruma gelmiş bu arkadaşlar. Steam sayfasında Ukraynalılar bile dil desteği talebinde bulunmuş. Biz Türkçe'nin eklenmesini istedik diye ilk Türklerden tepki çekiyoruz. Komedi işte bu.

Arkadaşım iste zaten sana isteme diyen mi var? Eklerlerse ne mutlu bize. Ha talepte bulunmak ile bu iş çözülecek mi muamma, adamların bizi umursamadıkları ap açık ortada zaten.

Tepki çekmekle alakası yok herkes istiyor Türkçe olmasını ama hayal kurmayalım bu saatten sonra zor. Oyunların çoğunda Türkçe yok ama RDR gibi yapımlar olunca sorun olmuyor nedense. Sony dışında bu durumdan fırça yiyen çok da şirket görmedim. Belki Ubisoft olabilir. Hangi şirket olursa olsun artık fazla sallamıyorlar çünkü pazar payımız iyice düştü. Bir sebebi olduğu bariz belli çünkü bu şirket çoğu oyununa dublaj bile ekleyen bir şirket. Koymuyorlarsa bir çıkarları vardır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…