mteisml Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Merhabalar. Oyunu oynayan arkadaşlarda da ekran kartı çökmesi problemi oluyor mu?
Erdixj Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 Harbi ya, biraz sıkıntılı gibi gpu tarafında.
mteisml Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Erdixj dedi: Harbi ya, biraz sıkıntılı gibi gpu tara Genişletmek için tıkla... 1 saat oynadım 3 kere çöktü oyun optimizasyondan bahsetmiyorum bile
Erdixj dedi: Harbi ya, biraz sıkıntılı gibi gpu tara Genişletmek için tıkla... 1 saat oynadım 3 kere çöktü oyun optimizasyondan bahsetmiyorum bile
Erdixj Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 mteisml dedi: 1 saat oynadım 3 kere çöktü oyun optimizasyondan bahsetmiyorum bile Genişletmek için tıkla... Haahhahaha Yanlışlıkla yanlış yere yazdım dalga geçmedim asla pardon Yukarıdan mesaj gelmiş idi
mteisml dedi: 1 saat oynadım 3 kere çöktü oyun optimizasyondan bahsetmiyorum bile Genişletmek için tıkla... Haahhahaha Yanlışlıkla yanlış yere yazdım dalga geçmedim asla pardon Yukarıdan mesaj gelmiş idi