Marvel's Spider-Man 2'nin PC portu indirmeye değer mi?

Yiğit_Efe_DL

Decapat
Daha fazla  
Oyunun neredeyse tamamen düzeldiği görülüyor. Özellikle son güncelleme sonrası klavye mouse desteğinin gelmesiyle artık indirmrk istiyorum. 254 GB olması önemli değil, sizce şu an indirip oynamaya başlamalı mıyım?

Kesin bir şey demek zor. En doğru cevabı deneyerek öğrenirsin. Ama ultra takıntın yok ise oynatır diye düşünüyorum.
Bence ultra ile yüksek arasında pek bi fark yok hatta orta arasındada aman aman bi fark yok, ama bence.

Son güncelleme hala tam anlamıyla fare desteklemiyor. reWASD indirerek birden çok fazla işlem yaparak destek sağlıyorsunuz ama ben bir türlü çalıştıramadım. Oyun drop yaşasam da rahat rahat oynatıyor. Yeni bir sürüm çıkarsa onu bekleyip daha iyi oynamak tavsiyemdir.

Kontrolcüm var hocam.

Kontrolcüm var hocam.
Kontrolcünüz var ise herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Ben 254 GB indirdim ve fareyi ayarlayamadığım için daha oynamadım. Sahne geçişlerinde drop yiyorum sadece. 6750XT - i5 12400F - 16 GB RAM var sistemimde.

Kontrolcünüz var ise herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Ben 254 GB indirdim ve fareyi ayarlayamadığım için daha oynamadım. Sahne geçişlerinde drop yiyorum sadece. 6750XT - i5 12400F - 16 GB RAM var sistemimde.
Tamam hocam indirmeyi başlatıyorum oynamaya başladıktan sonra görüşlerimi paylaşacağım.

Kesinlikle indirebilirsiniz hocam. Çok akıcı şekilde oynuyorum ben şahsen oyunda optimizasyon olmasa da Frame Generation kullanarak 144hz oynayabiliyorum yüksek ayarlarda. %25'e geldim hikayede bitireceğim oyunu.

Kesinlikle indirebilirsiniz hocam. Çok akıcı şekilde oynuyorum ben şahsen oyunda optimizasyon olmasa da Frame Generation kullanarak 144hz oynayabiliyorum yüksek ayarlarda. %25'e geldim hikayede bitireceğim oyunu.
Evet hocam ben oyunu o versiyonda 2 kere %100'ledim hatta dahada oynuyodum ama Controller'ım bozulduğu için devam edemedim. PlayStation 5'i olmayan ve oynamak isteyen herkes oynayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…