Marvel's Spider-Man açılırken mavi ekran hatası

AZMANYAK

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Son zamanlarda Epic Games'den satın almış olduğum Marvel's Spider-Man'i açıp Play'e bastığımda sık sık mavi ekran hatası almaktayım, konu hakkında yardımınızı rica ederim.

Minidump dosyamı Google Drive aracılığı paylaşıyorum linki aşağıdadır.

ASUS ROG STRIX G17 G713QR.
AMD Ryzen 9 5900HX.
RTX 3070.
32 GB RAM.
1 TB M.2 NVMe SSD.
Windows 11 OEM keyli.

Yardım edecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Yardım ederiz elbette ama dosyanızı yanlış paylaşmışsınız. Lütfen rehbere göre dosyanızı paylaşınız.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın:

Bu sürücüyü kurun:

Merhaba tekrardan,

Dediğinizi harfi harfine yaptım. İlk birkaç gün mavi ekran ile karşılaşmadım fakat bugün tekrardan aldım aynı hatayı, son minidump dosyasını paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    13,9 KB · Görüntüleme: 50
Hocam NVIDIA sürücülerde sorun oluşmuş yine. Yukarıdaki DDU - sürücü adımlarını tekrar yapmanızı isteyeceğim.

Ek olarak,
MSI Afterburner ile herhangi bir değişiklik yaptınız mı? Yaptıysanız geri alın ve programı kaldırın.
Logitech Gaming ile alakalı bir program - sürücü varsa onu güncelleyin.

Hocam dediğinizi tekrardan yaptım, DDU yükleyip NVIDIA sürücüsünü tamamen kaldırım temiz kurulım yaptım akabinde MSI Afterburner var eve ama herhangi bir değişiklik yapmadım, yine de siz silin dediğiniz için sildim, Logitech G300s farem var onunda güncellemesini yaptım hepsini yapıp bilgisayarı yeniden başlattım, marvels spidermana girdim tak tekrar mavi ekran, ve sadece bu oyunda oluyor, diğer Epic Games oyunlarımda bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamamıştım. Sizce oyunla alakalı bir durum olabilir mi? Yeni minidumpın linkini de koyuyorum bu durum çok canımı sıkıyor, ASUS gibi bir firmaya yakıştıramıyorum cihazı alalı daha kaç ay oldu.

Oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…