ShawWins Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 Grafikler Ultra oğlu Ultra ama karıncalanma var ve gözüme güzel gibi de gelmiyor. Uzaklar karıncalı fotoda gözüküyor mu bilmiyorum ama:
Grafikler Ultra oğlu Ultra ama karıncalanma var ve gözüme güzel gibi de gelmiyor. Uzaklar karıncalı fotoda gözüküyor mu bilmiyorum ama:
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.870 Çözümler 175 27 Aralık 2023 #2 Ben bir sıkıntı göremedim açıkçası. Başka birkaç görsel paylaşır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS ShawWins Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Görkem Umut dedi: Ben bir sıkıntı göremedim açıkçası. Başka birkaç görsel paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Usta SS atınca cok fazla belli olmuyor okla gösterdiğim yerler titriyor ve karıncalanma var diğer yerleri okadlamıyor yüklemiyor bile bilgisayarla alakalı sistemle alakalı bir şey değil bu. Görkem Umut dedi: Ben bir sıkıntı göremedim açıkçası. Başka birkaç görsel paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Çözümü silmekte buldum vallahi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Ben bir sıkıntı göremedim açıkçası. Başka birkaç görsel paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Usta SS atınca cok fazla belli olmuyor okla gösterdiğim yerler titriyor ve karıncalanma var diğer yerleri okadlamıyor yüklemiyor bile bilgisayarla alakalı sistemle alakalı bir şey değil bu. Görkem Umut dedi: Ben bir sıkıntı göremedim açıkçası. Başka birkaç görsel paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Çözümü silmekte buldum vallahi.