H hamursuzsimit Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 Epic Games'te Marvel's Spider-Man Remastered 1000 TL'den 659 TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Oyun nasıl?
Epic Games'te Marvel's Spider-Man Remastered 1000 TL'den 659 TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Oyun nasıl?
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 21 Ekim 2024 #2 PS de oynayıp çok zevk almıştım öneririm. Ama ben PS de 300 civarına almıştım indirimsiz bu fiyat fazla mı bilemedim.
PS de oynayıp çok zevk almıştım öneririm. Ama ben PS de 300 civarına almıştım indirimsiz bu fiyat fazla mı bilemedim.
H hamursuzsimit Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #3 Michael_Myers dedi: PS de oynayıp çok zevk almıştım öneririm. Ama ben PS de 300 civarına almıştım indirimsiz bu fiyat fazla mı bilem. Genişletmek için tıkla... PS yok bende başka indirim gelir mi bilemeyiz o yüzden şu an kapmak istiyorum.
Michael_Myers dedi: PS de oynayıp çok zevk almıştım öneririm. Ama ben PS de 300 civarına almıştım indirimsiz bu fiyat fazla mı bilem. Genişletmek için tıkla... PS yok bende başka indirim gelir mi bilemeyiz o yüzden şu an kapmak istiyorum.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 21 Ekim 2024 #4 hamursuzsimit dedi: PS yok bende başka indirim gelir mi bilemeyiz o yüzden şu an kapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tercih sizin oyun süresi tatmin edecek seviyede.
hamursuzsimit dedi: PS yok bende başka indirim gelir mi bilemeyiz o yüzden şu an kapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tercih sizin oyun süresi tatmin edecek seviyede.
H hamursuzsimit Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #5 Teşekkür ederim.