N Nokethode Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli 1 tb ssd Ekran kartı RTX4060 İşlemci İ714700HX Marvel's Spider-Man Remastered 549.50 TL'ye alınır mı? Eskiden beri heves ettiğim bir oyundur kendisi sizce Epic Games'ten bu fiyata alınır mı? Yoksa beklemeli miyim?
Marvel's Spider-Man Remastered 549.50 TL'ye alınır mı? Eskiden beri heves ettiğim bir oyundur kendisi sizce Epic Games'ten bu fiyata alınır mı? Yoksa beklemeli miyim?
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 22 Aralık 2024 #2 Nokethode dedi: Marvel's Spider-Man Remastered 549.50 TL'ye alınır mı? Eskiden beri heves ettiğim bir oyundur kendisi sizce Epic Games'ten bu fiyata alınır mı? Yoksa beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'deki fiyatına göre Epic'te bayağı ucuz bende aldım sizde alabilirsiniz.
Nokethode dedi: Marvel's Spider-Man Remastered 549.50 TL'ye alınır mı? Eskiden beri heves ettiğim bir oyundur kendisi sizce Epic Games'ten bu fiyata alınır mı? Yoksa beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'deki fiyatına göre Epic'te bayağı ucuz bende aldım sizde alabilirsiniz.
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 804 Çözümler 4 22 Aralık 2024 #3 Online bir oyun degil sonucta itemsatis gibi platformlardan aile paylasimi olarak al oyna bitir en iyisi.
Online bir oyun degil sonucta itemsatis gibi platformlardan aile paylasimi olarak al oyna bitir en iyisi.
UranusHD Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 Bence almalısın gerçekten hikayesi güzel bir oyun ve yılbaşından sonra daha fiyatının çok düşeceğini beklemiyorum şahsen sisteminden gayet akıcı oynatır.
Bence almalısın gerçekten hikayesi güzel bir oyun ve yılbaşından sonra daha fiyatının çok düşeceğini beklemiyorum şahsen sisteminden gayet akıcı oynatır.