R rambokaplanı Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Oyunun normal versiyonu 550 TL'ye kadar düşmüş, alınır mı? Oyunların arasında bir hikaye bağı var mı? Marvel's Spider-Man oynanmadan oynanır mı?
Oyunun normal versiyonu 550 TL'ye kadar düşmüş, alınır mı? Oyunların arasında bir hikaye bağı var mı? Marvel's Spider-Man oynanmadan oynanır mı?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Bu remastered sürümü. Grafik olarak revize edilmiş hali yani. Hikaye açısından bir fark yok. Alınır.
R rambokaplanı Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 Yutka46 dedi: Bu Remastered sürümü. Grafik olarak revize edilmiş hali yani. Hikaye açısından bir fark yok. Alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Yutka46 dedi: Bu Remastered sürümü. Grafik olarak revize edilmiş hali yani. Hikaye açısından bir fark yok. Alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 5 Ocak 2025 #4 Alınır.
SpidermanSpiderman Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #5 Bence oyun her kuruşunu hak ediyor gayet akıcı hikayesi ve güzel grafiklere sahip bir oyun ben çok beğendim size de tavsiye ederim.
Bence oyun her kuruşunu hak ediyor gayet akıcı hikayesi ve güzel grafiklere sahip bir oyun ben çok beğendim size de tavsiye ederim.