Marvel's Spider-Man Remastered "report problem" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Caginks

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Oyunu 10 dakika civarı oynadıktan sonra "report problem" hatası alıyorum. Bir defasında grafik ayarları ile ilgili hata aldım onu da paylaşıyorum. Ayarları düşürdükten sonra bu hata bir daha gelmedi fakat "report problem" hatasını sürekli alıyorum.
Sorun çözümü ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

1690476174842.png

1690476184980.png

Kingston Fury Beast 32 GB 8 GB X 4 3600MHz DDR4 CL17 PC RAM
XFX Radeon RX 6800XT speedster SWFT 319 16 GB GDDR6
Gigabyte B550M DS3H 4000MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2
AMD Ryzen 5 5600X MPK 3.7/4.6GHZ CPU

Merhaba arkadaşlar,
Oyunu 10 dakika civarı oynadıktan sonra "report problem" hatası alıyorum. Bir defasında grafik ayarları ile ilgili hata aldım onu da paylaşıyorum. Ayarları düşürdükten sonra bu hata bir daha gelmedi fakat "report problem" hatasını sürekli alıyorum.
Sorun çözümü ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 1879022

Eki Görüntüle 1879023

Kingston Fury Beast 32 GB 8 GB X 4 3600MHz DDR4 CL17 PC RAM.
XFX Radeon RX 6800XT speedster SWFT 319 16 GB GDDR6.
Gigabyte B550M DS3H 4000MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2
AMD Ryzen 5 5600X MPK 3.7/4.6GHZ CPU.

Oyun crack ise maalesef oluyor çözümünü de ben Steam'den satın almak ile buldum :D

O zaman arkadaşın dediği gibi Crack olmasından kaynaklı olabilir. Crack önermiyoruz :)

Yeni bir PC topladım. Açıkçası performansını denemek istiyorum herhangi bir uyumsuzluk var mı diye?

Orjinal sürüm ile bu sorunun tamamiyle çözülebileceğini düşünüyorsanız tabii ki edinirim.

Lakin herhangi bir parça da yetersizlik, ısınma veya eksik bir yazılım yüklemeden kaynaklı olup olmadığıyla ilgili kesin emin olmak istiyorum.

Yeni bir PC topladım. Açıkçası performansını denemek istiyorum herhangi bir uyumsuzluk var mı diye?

Orijinal sürüm ile bu sorunun tamamiyle çözülebileceğini düşünüyorsanız tabii ki edinirim.

Lakin herhangi bir parça da yetersizlik, ısınma veya eksik bir yazılım yüklemeden kaynaklı olup olmadığıyla ilgili kesin emin olmak istiyorum.

Bilgisayarınızı denemek için işlemci için Cinebench R23 ve ekran kartı için FurMark testi öneririm. Cinebench testinde aldığınız puanı aynı işlemciyi Google'a yazarak XXX Cinebench R23 skor falan diye bulabilirsiniz. FurMark testini de yine aynı ekran kartıyla yapanlarla aynı ayarlarla başlatırsanız FPS testi yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı