X X-frost Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 Oyunu yeni yıl indiriminde almak istedim fakat Türkçe dil desteği var diye biliyordum. Epic Games'te gözükmüyor, var mı yok mu? Ona göre alacağım.
Oyunu yeni yıl indiriminde almak istedim fakat Türkçe dil desteği var diye biliyordum. Epic Games'te gözükmüyor, var mı yok mu? Ona göre alacağım.
A alafranga Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 4 Ocak 2023 #2 Hayır yok. Ancak ücretli yaması mevcut. Artı 0 Eksi
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 4 Ocak 2023 #3 Yok ama internette bulunabilir yamaları. AC oyunlarında da yoktu ancak kurmuştum yamaları. Artı 0 Eksi
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.215 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 X-frost dedi: Oyunu yeni yıl indiriminde almak istedim fakat Türkçe dil desteği var diye biliyordum. Epic Games'te gözükmüyor, var mı yok mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Marvel’s Spider-Man Remastered Türkçe Yama Yayımlandı – Gameolog.net buradan indirebilirsin ama daha kaliteli çeviri istiyorsan 40TL'ye alman lazım. Artı 0 Eksi
X-frost dedi: Oyunu yeni yıl indiriminde almak istedim fakat Türkçe dil desteği var diye biliyordum. Epic Games'te gözükmüyor, var mı yok mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Marvel’s Spider-Man Remastered Türkçe Yama Yayımlandı – Gameolog.net buradan indirebilirsin ama daha kaliteli çeviri istiyorsan 40TL'ye alman lazım.
KS KS X X-frost Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #5 Teşekkürler. Artı 0 Eksi