Marvels Spider-Man vs Miles Morales

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben PlayStation'a marvels Spider-Man alacaktım ama Miles Morales'de indirim gelmiş neredeyse aynı fiyatalar iki oyunun arasındaki fark ne ve sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben PlayStation'a marvels Spider-Man alacaktım ama Miles Morales'de indirim gelmiş neredeyse aynı fiyatalar iki oyunun arasındaki fark ne ve sizce hangisini almalıyım?

Ben Miles-Morales'i daha çok sevdim. Tamam DLC gibi ama daha çok sevdim işte :D

Ben Miles Morales'i daha çok sevdim. Tamam DLC gibi ama daha çok sevdim işte :D

DLC gibi derken hikayesi daha mi kısa zaten hikayr için oynamayacağım arada hikaye oynarım, boş boş şehirde Spider-Man olmak için oynamak istiyorum ikisinin arasındaki farklar ne.

Dostum ikiside guzel oyunlar sayet Miles Morales 6 saatte falan bitiyor. O parayi vermek yerine bence Marvel's Spider-Man al, daha sonra tekrar indirime girdigi zaman Miles Morales'i alirsin.

DLC gibi derken hikayesi daha mi kısa zaten hikayr için oynamayacağım arada hikaye oynarım, boş boş şehirde Spider-Man olmak için oynamak istiyorum ikisinin arasındaki farklar ne.

Evet hikayesi kısa ha bi de venom punch var grafikleri biraz daha iyi bir kaç yeni mekanik var. Araların da ki fark kısaca bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı