Marvis diş macunu alınır mı?

Cnzxr

Decapat
Sıgara vs kullanan biri değilim fakat dişlerimde sarılık var. Genelde günde 2 defa fircaliyorum. Fakat bu aralar çoğunlukla marvis diş macununu görüyorum internette. Dişimi beyazlatirmi ise yariyor mu yoksa sadece popüler vs diye mi bu kadar yaygın.
Sosyal de de bir yerde o yerine opalescence yi öneriyorlar. Emin olamadım hangisini almalıyım?

Hocam biraz pahalıya kaçabilir diş macunu için marvis ama düşünüyorsanız whitening Mint iyidir ama daha ulaşılabilir istiyorsanız colgate optik white expert iyidir.

Ve marvis evet etkilidir opalascance de iyidir ikisini de alabilirsiniz şahsen ben marvisin biraz abartıldığını düşünüyorum.

Pahalı fakat iste en azından ise yarasın çünkü pek hoşuma gitmiyor genelde pek takmıyorum bu durumu ama gene de kötü bir goruntu.
Hangisini almalıyım acaba marvismi oplascancemi?

Pahalı fakat iste en azından ise yarasın çünkü pek hoşuma gitmiyor genelde pek takmıyorum bu durumu ama gene de kötü bir goruntu.
Hangisini almalıyım acaba marvismi oplascance mi?

Opalascance daha etkili olacaktır.

Hangisini almalıyım acaba marvismi oplascance mi?

Ayrıca diş sarılığınızın farklı sebepleri de olabilir günlük hayatta sık abur cubur yiyorsaniz kahve ve çay çok sık tüketiyorsanız diş macununu süper kahraman gibi görmeyin.

Kahve ve çay içen biri degilm haftada bir veya iki kahve. Aburcuburada arada bir cips veya çikolata oda iki üç günde bir. Tabii o sekil görmüyorum da en azından biraz ise yarasa iyi olur. Olmadı zaten beyazlatma yaptırmak istiyorum fakat ne kadar doğru ne kadar ise yariyor hangi yöntem yariyor bilmiyorim.

Dostum iki üç günde bir biraz fazla ama kafanızı çok takmayın bu konuya genç olduğunuzu varsayıyorum beyazlatma konusunda herhangi bir fikrim yok.

Bana kalirsa direk dis macunu kullanilmaz en guzeli misvak onun disi florür içeren (kendisi çok zararlic bir maddedir) içeren cogu macun ayni.

Dostum iki üç günde bir biraz fazla ama kafanızı çok takmayın bu konuya genç olduğunuzu varsayıyorum beyazlatma konusunda herhangi bir fikrim yok.

İki üç günde bir fazla mı? Hocam her gün yiyenler var bunları 3 günde bir fazla demen için benim 1 poset dolu abur cubur yemem lazım.

Bana kalirsa direk dis macunu kullanilmaz en guzeli misvak onun disi florür içeren (kendisi çok zararlic bir maddedir) içeren cogu macun ayni.

Kullanayım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…