Geçen sene spotçudan 500e almıştım ben de.
Hocam Monitör kolu markası nedir ? Benzer düz şekilde duracak bir ürün arıyorum 27 inch monitör takılacak.Aynı masanın ters şeklini kullanıyorum (çıkıntı solda değil sağda), 50x130 memnun değilim. Malzeme aynı mıdır bilmiyorum ama benimkisi sunta ve orta kısmı çok esniyor. Ayrıca 50 cm derinlik çok az. Masada klavye fare için yar kalsın ve monitör gözümün içinde durmasın diye monitör tutucu almak zorunda kaldım. Ben mecburiyetten aldım spotçudan. Sadece 1-2 sene kullanacağım, kalıcı kullanmayacağım için kendimce çözümler ürettim. Daha derin bir masa bakın derim. Masaya monitörü koyunca klavye fareye yer kalmıyor resmen, çok dar. Kolunu koyacak yer bulamazsın.
Monitör 27 inç Dell G2724D, Deskpad 40x90, Klavye Monster Pusat K3 PRO, Fare Razer Deathadder V2X Hyperspeed. Boyutları görün diye yazdım ve foto attım, belki de sizin işinize yarar. 50 cm derinlik bana çok az gekiyor. Monitörü kendi ayağı ile kullanmaya kalksam zaten masanın yarısını kaplıyor.
Eki Görüntüle 2455214
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.