Masa altındaki kasaya 2 adet fan taksam sorun yaratır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kasamın üstünde 2 adet fan takmayı düşünüyorum ama kasa masamın altinda acaba hava sirkulasyonunda bir sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Maki Winchester ama zaten kış geldi artık kasa fazla ısınmaz gibi biz mesela hasta oluyoruz kasa bu sefer çok soğuktan bozulur soğutmak isterken kasaya zarar gelmesin.

@alihanvardertyok ben de duymadım ama öyle düşünüyorum çok soğuk iyi değil kasaya biraz ılık olsun içi parçalar donar balkona çıktım. Ben şu anda çok üşüyorum mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Diamond Pro mesh.
Temelde iş görür bir kasa. Sıcaklıklarınız zaten yük bazlı bu şekildeyse her şey normal diyebiliriz. Üste fan konumlandırmak büyük farklar yaratmaz ama önden gelen havayı yönlendirmek için etkili olurlar. Çok bir gerekliliği yok bence lakin üste düşük profilli fanlar ekleyerek içinizi rahat ettirebilirsiniz. Veyahut ön tarafa daha iyi fanlar ekleyerek buradan çıkanları üste konumlandırabilirsiniz. Her ne olursa olsun kişisel zevk haricinde "devasa" bir etki oluşmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…