F faikpkr Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar marangoza masa yaptırdım fakat ayağı internetten kendin al dedi. Bana masa ayağı önerir misiniz?
Arkadaşlar marangoza masa yaptırdım fakat ayağı internetten kendin al dedi. Bana masa ayağı önerir misiniz?
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Masanın fotoğrafı, özellikleri söyler misiniz ?
Marechal Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 297 27 Şubat 2025 #3 Hocam bütçeniz varsa yükseklik ayarlı masa ayağı bakabilirsiniz çok rahat ettiriyor.
F faikpkr Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 HYKyagizz dedi: Masanın fotoğrafı, özellikleri söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kk daha masa olmadı ama 120 Cm'ye 75 cm boyutu bu. Marechal dedi: Hocam bütçeniz varsa yükseklik ayarlı masa ayağı bakabilirsiniz çok rahat ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Kaç para kk ama büyük ihtimal pahalıdır yani o zor biraz benim bütçem için kk.
HYKyagizz dedi: Masanın fotoğrafı, özellikleri söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kk daha masa olmadı ama 120 Cm'ye 75 cm boyutu bu. Marechal dedi: Hocam bütçeniz varsa yükseklik ayarlı masa ayağı bakabilirsiniz çok rahat ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Kaç para kk ama büyük ihtimal pahalıdır yani o zor biraz benim bütçem için kk.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 27 Şubat 2025 #5 faikpkr dedi: Kk daha masa olmadı ama 120 Cm'ye 75 cm boyutu bu. Genişletmek için tıkla... Masa malzemesi ve kalınlığı nedir,bütçe ve istediğin yükseklik ?
faikpkr dedi: Kk daha masa olmadı ama 120 Cm'ye 75 cm boyutu bu. Genişletmek için tıkla... Masa malzemesi ve kalınlığı nedir,bütçe ve istediğin yükseklik ?
F faikpkr Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 AhmetAlii dedi: Masa malzemesi ve kalınlığı nedir, bütçe ve istediğin yükseklik? Genişletmek için tıkla... Mdf yükseklik 75cm. AhmetAlii dedi: Masa malzemesi ve kalınlığı nedir, bütçe ve istediğin yükseklik? Genişletmek için tıkla... 70 75 arası kk 75 tam olması önemli değil.
AhmetAlii dedi: Masa malzemesi ve kalınlığı nedir, bütçe ve istediğin yükseklik? Genişletmek için tıkla... Mdf yükseklik 75cm. AhmetAlii dedi: Masa malzemesi ve kalınlığı nedir, bütçe ve istediğin yükseklik? Genişletmek için tıkla... 70 75 arası kk 75 tam olması önemli değil.