Shukurani Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 146 6 Haziran 2024 #1 1000TL bütçem var masa başı icin önerileriniz var mı? https://app.hb.biz/96oxJMII93NS bu ürün ilgimi çekti ama. Yurt dışından geldiği için emin olamadım. Son düzenleme: 6 Haziran 2024
1000TL bütçem var masa başı icin önerileriniz var mı? https://app.hb.biz/96oxJMII93NS bu ürün ilgimi çekti ama. Yurt dışından geldiği için emin olamadım.
kaqirhan Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Başka bir konudan gördüm Vantilatör Link.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 Hocam evdemi kullanacaksınız dışarıda bir yerde mi?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 6 Haziran 2024 #4 Ben bunu kullanıyorum, gayet işimi görüyor. Hatta bunu yazarken bile Amazon.com.tr
Shukurani Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 146 6 Haziran 2024 #5 Titanl1o dedi: Hocam evdemi kullanacaksınız dışarıda bir yerde mi? Genişletmek için tıkla... Evde hocam Roux dedi: Ben bunu kullanıyorum, gayet işimi görüyor. Hatta bunu yazarken bile Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzelmiş hocam İyi serinlitiyor mu küçük olduğu için yetersiz kalır diye aklıma takıldı. Son düzenleme: 6 Haziran 2024
Titanl1o dedi: Hocam evdemi kullanacaksınız dışarıda bir yerde mi? Genişletmek için tıkla... Evde hocam Roux dedi: Ben bunu kullanıyorum, gayet işimi görüyor. Hatta bunu yazarken bile Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzelmiş hocam İyi serinlitiyor mu küçük olduğu için yetersiz kalır diye aklıma takıldı.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 6 Haziran 2024 #6 Shukurani dedi: Evde hocam Güzelmiş hocam İyi serinlitiyor mu küçük olduğu için yetersiz kalır diye aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Benim gibi bilgisayar başında kullanacaksan gayet yeterli. Gece de yatağa doğru çeviriyorum ve mis gibi uyuyorum.
Shukurani dedi: Evde hocam Güzelmiş hocam İyi serinlitiyor mu küçük olduğu için yetersiz kalır diye aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Benim gibi bilgisayar başında kullanacaksan gayet yeterli. Gece de yatağa doğru çeviriyorum ve mis gibi uyuyorum.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #7 Hocam çok sıcak bir yerde yaşıyorsanız. Masaüstü yerine büyük olan vantilatörlerden alabilirsiniz.