Masa başı işte yorulmak

Nas'oe

Hectopat
Daha fazla  
Yazını para kazanarak geçirmek isteyen bir liseli kardeşinizim, yaklaşık 1 ay önce sayısal loto makinesinde işe girdim.

İş basit, azıcık 2 işlem gerekiyor o kadar yani açık vermemeniz gerekiyor. Şuana kadar da vermedim. Şimdi sayısal lotoda pazartesi, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri çekiliş oluyor. Dolayısıyla en yoğun günlerde bu günler oluyor ama yoğun dediğime bakmayın dizimi falan çok rahat izliyorum.

Sabah 8'de işe başlayıp akşam 9'a kadar makineye bakıyorum ama yorgunluktan ölüyorum. Yani fiziksel anlamda hiç iş yapmıyorum ama neden bu kadar yorulduğumu anlamıyorum. Hadi bu 4 gün çekiliş var ama diğer 2 gün ( salı ve cuma ) de öyle oluyor.

Spor hayatım pek yok hatta hiç yok. Kilo boy olarak da normal bir insanım. Çok acil tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Fiziksel yorgunluk dinlenince geçer, zihin yorgunluğu geçmeyebilir. Çalıştıkça, dayanıklılık ve sebat arttıkça her geçen gün fiziksel işten daha az yorulursunuz ama hata payı olmayan işlerde beyin sürekli çalıştığı için zihinsel yorgunluk olur. Beyin kas yapamayacağına göre, veya aynı hesaplamalar gün geçtikçe daha az kafayı yormayacağına göre, akşama kadar oturup yorulmanız gayet normal. Vücut hareketsiz kalınca da fiziksel olarak yorulur, onu da hesaba katmak gerek.

Akşamları 1 saat yürü sabah işe yürüyerek git. İş çok uzaktaysa işe 1-2km yerde in yürüyerek git abim yoksa kasların gevşer ve bir süre seni zorlar.

Hocam işe yürüyerek gidiyorum da akşamları 1 saat yürüyemem işten çıktığımda saat 9 oluyor ve o saatten sonra sadece eve gitmek istiyorum. Evle iş yeri arası 10dk. falan. Yorumlar için çok saolun.

Zihinsel yorgunluğumu geçirmenin bir yolu var mıdır?

Akşamları yatmadan 1 saat öncesini kendine ayır ve dinlendirici çalma listeleri dinle ve kitap oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…