Arkadaşlar yeni bir bilgisayar masası yaptırdım. Fakat daha kablo deliği açtırmadım masaya. Bilgisayar masaüstü kasayı da masanın üzerine koymayı düşünüyorum. Deliği nerede açmalıyım ne kadar mesafe olması lazım? Kabloların düzenli durması için.
Bende kendime göre bir masa yaptırdım ve hem sağ hemde soluna kablo deliği açtırdım. Çift monitör kullandığım için bu şekilde daha estetik bir şekilde kabloları düzenleyebiliyorum. Daha sonra kasayı kullanmayı bıraktım sadece laptop ile çalışıyorum yine çift ekran çalışıyorum ve bu şekildede iyiki çift delik var diyorum.
Duvara 5 cm mesafede, birer adet iki köşeye ve ortaya olacak şekilde toplamda 3 delik açtırılabilir gibi duruyor. Görsellerden, masa duvara sıfır olacak diye anladım.
Duvara 5 cm mesafede, birer adet iki köşeye ve ortaya olacak şekilde toplamda 3 delik açtırılabilir gibi duruyor. Görsellerden, masa duvara sıfır olacak diye anladım.
Temiz bir görüntü için monitör ya da kullanacaksan monitör standının hemen arkasına DP kablosunun geçebileceği büyüklükte kanal açtır. Diğeri de kasayı konumlandıracağın yerin arkasına. Kablo toplayıcı ve cırt bantlar kullanabilirsin.