Masa kaplama önerisi

Golden.Nyks

Hectopat
Merhaba, birkaç ay önce masam küçük geldiğinden eski vestiyerimizin arka kısmını kestirip masama uyarlamıştım, aşağıya da bıraktım rengi aşırı kötü bu yüzden masayı kaplamak istiyorum çok daha pahalı olmayacak şekilde güzel bir şey önerebilir misiniz? (70x135)

1707971482559.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten sipariş vereceğim, bir bilgin veya önerin var mı yoksa öylesine mi yazdın?

Öylesine yazmadım. Başka bir önerim yok dediğim gibi masanızın boyutuna göre almanız gerekiyor. 70x135 ölçülerinde bir masa görmedim şu ana kadar dediğiniz gibi vestiyerden kesilip eklenmiş. Bu yüzden bu yöntemi öneriyorum, internetten alacaklarınız ya büyük ya küçük gelecektir. İnternette gördüklerim genellikle ölçülüydü.

Öylesine yazmadım. Başka bir önerim yok dediğim gibi masanızın boyutuna göre almanız gerekiyor. 70x135 ölçülerinde bir masa görmedim şu ana kadar dediğiniz gibi vestiyerden kesilip eklenmiş. Bu yüzden bu yöntemi öneriyorum, internetten alacaklarınız ya büyük ya küçük gelecektir. İnternette gördüklerim genellikle ölçülüydü.

İşte o yüzden bilmediğiniz konularda yorum yapmamak lazım, isterse boyu 58,71x174,17 cm olsun fark etmiyor fazla kalan kısımlar falçatayla kesilebiliyor zaten, Ürün alırken genişlik önemli, zaten uzunluk seçenekleri oluyor.

Örnek ürün;

Daha önce kaplama deneyimim de oldu ürünler kalite kalite değişiyor, örneğin mutfak dolapları için aldığımda ilk ürün alttaki deseni gösteriyordu iade ettim. Her kaplama da masanın üstüne olmaz diye düşünüyorum bu yüzden konu açtım zaten.

İşte o yüzden bilmediğiniz konularda yorum yapmamak lazım, isterse boyu 58, 71x174, 17 cm olsun fark etmiyor fazla kalan kısımlar falçatayla kesilebiliyor zaten, ürün alırken genişlik önemli, zaten uzunluk seçenekleri oluyor.

Örnek ürün;

Daha önce kaplama deneyimim de oldu ürünler kalite kalite değişiyor, örneğin mutfak dolapları için aldığımda ilk ürün alttaki deseni gösteriyordu iade ettim. Her kaplama da masanın üstüne olmaz diye düşünüyorum bu yüzden konu açtım zaten.

Milyoncu önerme kısmımı anlamışsınız ama internetten önermediğim kısma takıldınız sanırsam. Seçenekler arasında vestiyerden aldığınız parçanın boyutu olmayabileceğinden ötürü bunu söyledim, ki zaten fazla olsa falçata ile kesersiniz. Milyoncudan alacağınızı da zaten falçatayla kesecektiniz, makasla kesecektiniz. Kaliteye bir şey diyemeyeceğim en son aylar önce bir kaplama yapmıştım, yardımım dokunur mu diye yazmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı