Masa lambası önerisi

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Belli bir bütçe yok. Olabildiğince en ucuzu olsun. Çok bir beklentim yok uzun süre dayansın yeter. Fazla aydınlatmasına gerek yok hatta az aydınlatması daha bile iyi. Masanın üzerini görsem yeterlidir.

Ne tarz bir şey arıyorsunuz temasız şarj özellikli ve ampullü olan LED olan monitör üzerinde olan renk gibi beklentileriniz nedir?

Ne tarz bir şey arıyorsunuz temasız şarj özellikli ve ampullü olan LED olan monitör üzerinde olan renk gibi beklentileriniz nedir?

Odayı ortak kullandığımız kardeşim ve kuşlarımı rahatsız etmeden masanın üzerini aydınlatacak, yazı yazabileceğim ortamı bana sunacak bir şey istiyorum. Bunları karşıladıktan sonra özellikleri önemli değil. Fiyatı uygun olsun yeter. Bana kalsa 200 TL veririm en fazla ama o fiyata işimi görür bir şey olur mu bilemediğimden bütçe belirtmedim.

Bende önceden şu tarz bir şey vardı ama çok fazla aydınlatıyordu ve fazla ısınıyordu:

Kullanmadığım için öneri yapamıyorum ama seviyeli ve LED ürünler daha az ısınır Wireless şarjlı veya USB veya usbc çıkışlı bir şey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…