Masa mı yoksa Monitör standı mı alınmalı?

semoz564

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 EAGLE |
R 5 5600X |
A520 MK 2 |
8x2 Kingston |
500 m2 goodram
Meslek
Servis Şoförü
Selam dostlar, bilgisayar masam evin eski yemek masası. Aslında boyut olarak istediğim ölçülerde fakat altındaki masayı sabitleme aparatı yüzünden bazen rahatsız oluyorum. Onun dışında herhangi bir problemim yok.
Siz olsanız monitör standı mı alırdınız yoksa masanızı daha güncel bir masa ile mi değiştirirdiniz? (Masanın arkasındaki kabloları toparlamakla uğraşamadığım için bende komple gizledim :D)

WhatsApp Görsel 2024-10-22 saat 19.14.22_eef318a4.jpg

Görüntünün kalitesi çok düşük, pek bir şey belli olmuyor. Ama bence monitör standı pek gerekli değil. Yerine düzgün bir masa alıp, monitörünüzü de kendi ayağı ile masanızın üzerine yerleştirebilirsiniz. Yerinizde olsaydım önceliğim konfor olurdu :)

Görüntünün kalitesi çok düşük, pek bir şey belli olmuyor. Ama bence monitör standı pek gerekli değil. Yerine düzgün bir masa alıp, monitörünüzü de kendi ayağı ile masanızın üzerine yerleştirebilirsiniz. Yerinizde olsaydım önceliğim konfor olurdu :)

Fotoğrafı büyültür iseniz sorun çözülür.

Selam dostlar, bilgisayar masam evin eski yemek masası. Aslında boyut olarak istediğim ölçülerde fakat altındaki masayı sabitleme aparatı yüzünden bazen rahatsız oluyorum. Onun dışında herhangi bir problemim yok.
Siz olsanız monitör standı mı alırdınız yoksa masanızı daha güncel bir masa ile mi değiştirirdiniz? (masanın arkasındaki kabloları toparlamakla uğraşamadığım için bende komple gizledim :D)

Eki Görüntüle 2335277

Kasayı masanın altına koyardım.

Stant masan oldukça yeterli ölçüde zaten.

1729614198262.jpeg

Bu aralar kablo sıkıntısı çekiyorum artık kusura bakmayacaksınız ama kendi sisteminden örnek vereyim;

Masam 2 adet 90x60 en standart masalardan. Monitörlerimin ikisi de 24 inç. Normalde kasam aşağıda durursa 90cm masaya bu iki monitörü sığdırabiliyorum stant ile. Senin masan gayet sağlam gözüküyor. Benim masam en basit masa. Elinle bile delebileceğin bir suntadan yapmışlar ona rağmen standı ve monitörleri taşıyor ki tahminince 10+ kg. Bir de üstünde ıvır zıvırlar var.

Görseli büyüterek inceledim, masanın altındaki tahtanın otururken rahatsızlık verebileceğini düşünüyorum. Bence masa daha çok önceliğiniz olmalı.

Zaten bu masa muhtemelen genişleyebilen modellerden olduğu için ayrılan kısımlar ileride problem yaratabilir. Bir akrabamın evinde ortadan genişleyebilen yemek masasına bilgisayar yerleştirmiştim ve ağırlıktan zamanla masanın ortası açılmıştı. Müdahale etmeseydim bilgisayar parçalarını muhtemelen yerde bulacaktım.

Muhtemelen masayı kendim yapacağım monitör standı bir tık daha mantıklı geliyor şu anlık ortam ferahlığı açısından.

Eki Görüntüle 2335284

Bu aralar kablo sıkıntısı çekiyorum artık kusura bakmayacaksınız ama kendi sisteminden örnek vereyim;

Masam 2 adet 90x60 en standart masalardan. Monitörlerimin ikisi de 24 inç. Normalde kasam aşağıda durursa 90cm masaya bu iki monitörü sığdırabiliyorum stant ile. Senin masan gayet sağlam gözüküyor. Benim masam en basit masa. Elinle bile delebileceğin bir suntadan yapmışlar ona rağmen standı ve monitörleri taşıyor ki tahminince 10+ kg. Bir de üstünde ıvır zıvırlar var.

Eki Görüntüle 2335284

Benim masam sizinkinden bi 15-20 cm daha geniş sanırım ona rağmen masa benimkine göre daha ferah duruyor.

Muhtemelen masayı kendim yapacağım monitör standı bir tık daha mantıklı geliyor şu anlık ortam ferahlığı açısından.

Benim masam sizinkinden bir 15-20 cm daha geniş sanırım ona rağmen masa benimkine göre daha ferah duruyor.

Genelde ölçüler standart alıyor. 90cm, 120cm, 140cm, 160cm vs. ara ölçülerde var ama sizin masanız bence en az 120cm yani arasında 30cm fark var. Ki bende de ayrıca %60 ölçülerinde klavye var. Onunla daha da ferah duruyor.

Genelde ölçüler standart alıyor. 90cm, 120cm, 140cm, 160cm vs. ara ölçülerde var ama sizin masanız bence en az 120cm yani arasında 30cm fark var. Ki bende de ayrıca %60 ölçülerinde klavye var. Onunla daha da ferah duruyor.
Benim masam uzatıldığında yani şu an ki pozisyonda 160cm büyük ihtimal monitör standı alacağım

Ani karar değişikliği ile 160cm masa aldım, konfora bir tık daha ihtiyacım var şu an. Önümüzdeki haftalarda da standı alırım inşallah.

1729844307343.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı