Merhabalar, internetten hazır bir masa sipariş ettim. Montajı halledemedim bir türlü aranızda mobilyacı tanıdığı ya da mobilyadan anlayan varsa bir yardım edebilir mi?
Resimde kırmızı alan içindeki turuncu renkli beyaz şey (vida tutan şey) tam oturmuyor sanırım. Çünkü ayağı takmaya çalışınca orası yüzünden boşluk kalıyor. Ne yaptıysam daha içeri girmedi. Bunun bir yöntemi var mı? Ya da bunun için bir aparat?
Yanlış yapıyorsunuz! O nedenle o beyaz şey (Dübel) girmez öyle. Öncelikle vidayı dübelin içinden çıkarın. Dübeli o deliğe yerleştirdikten sonra vidayı sıkın.
@er36po Hocam ben ilk başta dübeli masa deliğine sıkıştırıp ondan sonra vidayı üstüne şekildeki gibi taktım. O dübel daha fazla girse sorun kalmayacak aslında ama nasıl sıkışacağı hakkında bir fikrim yok. Bu arada dübelin içindeki vida da minifixe geçecek ama o kısmı çözdüm.
Eğer mümkünse başka bir dübel takın. Fotoğrafını çektiğiniz dübel bozulmuş, siz onu artık o deliğe sokamazsınız.
Sıkıştırmayı tornavida ya da pense vasıtasıyla yapabilirsiniz.
@er36po Hocam teşekkürler yardımınız için. O dübelleri iyice içeri sokmayı başardım ama masa uzun olduğu için pek sağlam gelmedi bana ve hafiften sallanma var. Masayı kullanmayacağım ama yardımınız için teşekkürler.