Masa nasıl yükseltilebilir?

Makaleler
1
Balkonda aşağıdaki tarzda ayaklara sahip bir masa var. Balkona sığmadığı için içeri alıp PC masası yapmak istiyorum. Fakat şöyle bir sorun var masa yerden 60 cm yükseklikte ben ise 1.85 boyundayım. Böyle bir masayı nasıl 10cm yükseltebilirim?

1744235699657.png

Balkonda aşağıdaki tarzda ayaklara sahip bir masa var. Balkona sığmadığı için içeri alıp PC masası yapmak istiyorum. Fakat şöyle bir sorun var masa yerden 60 cm yükseklikte ben ise 1.85 boyundayım. Böyle bir masayı nasıl 10cm yükseltebilirim?

Eki Görüntüle 2466309
Masanın altındaki demir ayakların benzerini yaptırıp yatay kısımlarını üsttekinin tam tersi şekilde altına vidalatırsan görüntü açısından hem kötü gözükmez hem de yükselir.

Peki masa ile uğraşmayıp, mevcut masamın üzerine duvara aşağıdaki monitörü assam nasıl olur? Var mı böyle eğimli televizyon asma aparatları? İnternette böyle kullanan arkadaşlar gördüm.

Samsung M7 LS43BM700UPXUF 43" UHD 60Hz 4ms (HDMI+Type-C) Akıllı Monitör Siyah​

20250410_011110.jpg

Peki masa ile uğraşmayıp, mevcut masamın üzerine duvara aşağıdaki monitörü assam nasıl olur? Var mı böyle eğimli televizyon asma aparatları? İnternette böyle kullanan arkadaşlar gördüm.

Samsung M7 LS43BM700UPXUF 43" UHD 60Hz 4ms (HDMI+Type-C) Akıllı Monitör Siyah​

Eki Görüntüle 2466321
O da olabilir ama delerken duvar kağıdı kalıcı olarak yıpranacağı için taşıma durumunda vs. kalan izlerden dolayı görüntü kirliliği oluşabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı