Masa nasıldır?

LeeTrunk

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3050 4 GB İntel Core i5 12450H 512GB SSD 8GB RAM Klavye. Wraith
W75 Mouse Attack Shark X3 Phone: İPhone SE Black 64 GB
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde kardeşim benden bir masa istedi bende ona eski masamı verdim eşyaları yerleştirdikten sonra bana masanın çok boş olduğunu söyledi masayı fazla olmayack şekilde doldurabilmemiz için bize önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Piyanoya hayran kaldım. Ben minimalist birisiyim. Ne kadar sade kalırsa o kadar iyi. Gayet güzel dizayn etmişsiniz. Yalnız mousepad fazla yer kaplıyor o kadar.

Masa zaten dolu görünüyor. Kablolama yapılmamış, masa bunun için uygun olmayabilir. Belki bir hoparlör eklenebilir.

Piyanoya hayran kaldım. Ben minimalist birisiyim. Ne kadar sade kalırsa o kadar iyi. Gayet güzel dizayn etmişsiniz. Yalnız mouse pad fazla yer kaplıyor o kadar.

Piyano gitar zevkli çocuk aslında kendisi istedi bana kalırsa zaten gayet güzel bir masa mouse pad de sanırım Fortnite oynarken düşük sens kullanıyor kendisinin tercihi.

Masa zaten dolu görünüyor. Kablolama yapılmamış, masa bunun için uygun olmayabilir. Belki bir hoparlör eklenebilir.

Sağ olun hocam cevabınız için.

Bence çok hoş görünüyor sade düzenli.

Yani hocam bence de ama kendisi istedi.

Klavye linki bırakır mısın

Piyano gitar zevkli çocuk aslında kendisi istedi bana kalırsa zaten gayet güzel bir masa mouse pad de sanırım Fortnite oynarken düşük sens kullanıyor kendisinin tercihi.

Sağ olun hocam cevabınız için.
Önünü açın belki yeteneği vardır. Ülkede baskı ve kısıtlama çok fazla. Gerçekten bir cevher doğabilir. Benim önüm açıldı ve yeteneğimi keşfettim. Lütfen engel olmayın. Benim masaüstü sistemim çok dardı. Ne kadar açık alan, gerçekten hoşuma gitti. İlla sıkış tıkış olmaya gerek yok. Öyle kalabilir ferah ortam. Belki o ferah ortamda aim yeteneğini keşfedecek kardeşiniz? Bekleyip görelim.

Gayet sade bir odanız var iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…