Masa neden sallanıyor?

Daha fazla  
Bugün kendime yeni bir masa aldım. Masa çok hoş ve çok sade ancak bir sorun var, masa çok sallanıyor, ayaklarının yüksekliğinin farklı olmasından değil, fareyi sağa sola oynatınca masa beşik gibi sallanıyor resmen, 2. fotoğrafta nasıl sallandığını anlatmaya çalıştım. Çözüm önerileriniz nedir?

Ekran görüntüsü 2024-07-11 194645.png

Ekran görüntüsü 2024-07-11 194834.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün kendime yeni bir masa aldım. Masa çok hoş ve çok sade ancak bir sorun var, masa çok sallanıyor, ayaklarının yüksekliğinin farklı olmasından değil, fareyi sağa sola oynatınca masa beşik gibi sallanıyor resmen, 2. fotoğrafta nasıl sallandığını anlatmaya çalıştım. Çözüm önerileriniz nedir?

Eki Görüntüle 2249426

Eki Görüntüle 2249427

Ayakları masaya sağlam monte edilmemiştir. Veya dandikdir.

Bacaklarının arasına bir tane demir boru tarzı bir şey monte edebilirsin. İki bacağın da arka kısmında kalacak şekilde. Bilmem anlatabildim mi?

Bacaklarının arasına bir tane demir boru tarzı bir şey monte edebilirsin. İki bacağın da arka kısmında kalacak şekilde. Bilmem anlatabildim mi?

Masanın ayaklarında uçtan uca destek olmadığı için sallanıyor. Bende benzer model masa kullanıyorum, L demir ile duvara sabitleyerek çözebildim.

Anladım ancak o boyutta bir demiri bulupta nasıl monte ederim orası sıkıntı.

Anladım ancak o boyutta bir demiri bulupta nasıl monte ederim orası sıkıntı.

Benim masamda arkadan 2 tane çapraz demirde var fakat yine sallanıyor. Ben 2 tane bundan alıp duvara sabitledim nalburlarda bulunuyor L gönye derseniz verirler.

4143dztXPXL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı