Zafer Büyük Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Merhaba. Kendime masa yaptırmak için bir şablon çizdim ve bunu kağıda yazıyla dökmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri resim_2024-09-12_183518812.png 37,2 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba. Kendime masa yaptırmak için bir şablon çizdim ve bunu kağıda yazıyla dökmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 20 12 Eylül 2024 #2 Zafer Büyük dedi: Merhaba. Kendime masa yaptırmak için bir şablon çizdim ve bunu kağıda yazıyla dökmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Marangoza gidip bu resmi gösterirsen kulak arkasından çıkardığı kalemle sana şablonu çizer. Üstünde ayarlamaları beraber yaparsınız.
Zafer Büyük dedi: Merhaba. Kendime masa yaptırmak için bir şablon çizdim ve bunu kağıda yazıyla dökmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Marangoza gidip bu resmi gösterirsen kulak arkasından çıkardığı kalemle sana şablonu çizer. Üstünde ayarlamaları beraber yaparsınız.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.992 Çözümler 15 12 Eylül 2024 #3 Ahşabın kalınlığını iyi ayarla.