emirr18 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:15 #1 Merhaba, ben oyuncu masası almak istiyorum direksiyon setim var ve oynarken fazla hareket etmeyecek bir masa önerir misiniz?
Merhaba, ben oyuncu masası almak istiyorum direksiyon setim var ve oynarken fazla hareket etmeyecek bir masa önerir misiniz?
ceyhunemre Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri A620M-E / R7 7700 / 32 GB Kingston 5200MHz / RX 6600 / 2 TB HDD 7200RPM Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:39 #2 emirr18 dedi: Merhaba, ben oyuncu masası almak istiyorum direksiyon setim var ve oynarken fazla hareket etmeyecek bir masa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ceyhunemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kokpite uyumlu klavye mouse için yer yaparsan ekstra masanda olur Koltuğu da hurdalıktan araba koltuğu alırsın.
emirr18 dedi: Merhaba, ben oyuncu masası almak istiyorum direksiyon setim var ve oynarken fazla hareket etmeyecek bir masa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ceyhunemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kokpite uyumlu klavye mouse için yer yaparsan ekstra masanda olur Koltuğu da hurdalıktan araba koltuğu alırsın.