eren45fb Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Merhaba, ben 32 inch 2K Curved monitör almayı düşünüyorum. Görüş uzaklığı bakımından uzaklık kaç cm olmalı ve masa önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Merhaba, ben 32 inch 2K Curved monitör almayı düşünüyorum. Görüş uzaklığı bakımından uzaklık kaç cm olmalı ve masa önerir misiniz?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #2 Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Uzaklık olarak 75 iyi bence.
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Uzaklık olarak 75 iyi bence.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Aralık 2020 #3 70 - 80 cm idealdir. Ben de 32' 2K monitör kullanıyorum, 80 cm genişlikte masa ile.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 1 metreye 1.5 metrelik masa kestir. Ayaklarını tak.
eren45fb Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 371129 dedi: Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Uzaklık olarak 75 iyi bence. Genişletmek için tıkla... stoklarda yok hiçbiri
371129 dedi: Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Uzaklık olarak 75 iyi bence. Genişletmek için tıkla... stoklarda yok hiçbiri