Bende var. 650 liraya aldım ve sallanıyor. yani ileri geri değil de sağa sola kayıyor. Jimnastikçiler var ya hani. Bacaklarını 2ye açıyorlar. Zorlasak masanın ayakları öyle olur esniyorlar ve bu da sallanma yapıyor. 650 liraya hepsiburada indirimlerinde almıştım. 650'ye değer ancak 1300'e değmez. Sağlam değil.Arkadaşlar sizce bu masayı alayım mı? Alırsam hangi renk ve ölçülerde almamı önerirsiniz? Eğer bu masayı önermiyosanız bu masaya yakın fiyatta başka masa önerir misiniz? Yoksa direkt marangoza yaptırabilir miyim bu civarlara?
Bende var. 650 liraya aldım ve sallanıyor. Yani ileri geri değil de sağa sola kayıyor. Jimnastikçiler var ya hani. Bacaklarını 2ye açıyorlar. Zorlasak masanın ayakları öyle olur esniyorlar ve bu da sallanma yapıyor. 650 liraya Hepsiburada indirimlerinde almıştım. 650'ye değer ancak 1300'e değmez. Sağlam değil.
Arkadan destek atman lazım yoksa hamak gibi olur.Arkadaşlar sizce bu masayı alayım mı?
Bu civarlara zor, genelde daha pahalıya gelir ama fiyatına fazlasıyla değer.Yoksa direkt marangoza yaptırabilir miyim bu civarlara?
Arkadan destek atman lazım yoksa hamak gibi olur.
Bu civarlara zor, genelde daha pahalıya gelir ama fiyatına fazlasıyla değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.