Masa temizlemek için bez önerisi

Laptopumu masaya koyuyorum ve masa çok tozlanıyor. Ve masa tozlandığı için bilgisayarında tozlanacağına inanıyorum. Masayı temizlemek için mikrofiber bez temizlik bezi her neyse artık önerir misiniz? Bütçem fazla yok.

Hocam masa özel bir masa mı? Cehaletimi affet, hayatımda ilk defa masa temizlemek için bez önerisi arayan birini görüyorum.
Ne anlatıyosun kardeşim. Masa hep tozlanıyor bunun tozlanmaması için beze ihtiyacım var. Belki bilen vardır diye soruyorum. Islak mendil ve peçeteyle siliyorum ertesi gün tekrar tozlanıyor.

Ne anlatıyosun kardeşim. Masa hep tozlanıyor bunun tozlanmaması için beze ihtiyacım var. Belki bilen vardır diye soruyorum. Islak mendil ve peçeteyle siliyorum ertesi gün tekrar tozlanıyor.
Masanın tozlanmasının bezle alakası nedir? Bezin amacı tozu önlemek değil temizlemek. Masaya serecek bir şey belki çare olur. Onada dikkat et, laptop un ısısı sıkıntı yaratabilir.

Masanın tozlanmasının bezle alakası nedir? Bezin amacı tozu önlemek değil temizlemek. Masaya serecek bir şey belki çare olur. Onada dikkat et, laptop un ısısı sıkıntı yaratabilir.
Belki mikrofobik bezle vs. silersem daha az tozlanır diye düşünüyorum. Örtü var zaten fakat örtü de işe yaramıyor diye çıkarttım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı