Masa Tenisi İçin Combo Raket Hazırlama

swooN#

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bu konuya lütfen bu iş ile alakalı bilgileri olanlar cevap verirse sevinirim.

Ben profesyonel anlamda masa tenisi oynamaya başlayacağım inşallah birkaç haftaya kadar. Ve eski raketimi değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni raket için bütçem 400 TL. Forehand vuruşlarını gerçekten çok sert yapıyor ve iyi spin çekiyorum. Bu yüzden raketin forehand kısmında hızlı bir lastik backhand kısmında ise uzun tırtık düşündüm. Böyle bir kombinasyon yapmak ne kadar doğru ve hangi raket ile kombine etmeliyim? Hangi lastikleri tercih etmeliyim? Ayrıca ağır raket kullanmaya alışığım. Cevaplarınız için teşekkürler. Bütçem 400 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Friendship RITC 729 kullanıyorum yüzey olarak. Tahta olarak ise YINHE tercih etmiştim.(Biraz ağır) Ek olarak JOOLA'nın yüzey ve tahtaları çok iyiydi. Tabi fiyatlardan pek haberim yok şuan. Bu modellere bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı