biliyorum setlerin ne kadar olduğunu ama kaç set olduğunu çözememiştim, bazı maçlar 7 set oluyordu bazıları 3. SaolunEğer eşitlik varsa en fazla 3 set oynanır yani benim gittiğim turnuvalar öyleydi. 2 olan kazanıyordu. Her biri 11 sayı, eşitlik olmadığı sürece.
Yani rakip ile aranda 2 sayı olması gerekiyor yoksa set uzuyor.
Ben 3 diye biliyorum siz yine de internetten bir doğrulayın.Biliyorum setlerin ne kadar olduğunu ama kaç set olduğunu çözememiştim, bazı maçlar 7 set oluyordu bazıları 3. Saolun.
Eğer takımlar arası maç ise 5 set üzerinden oynanır yani 3 set kazanan maçı kazanır. Eğer bireysel maç ise 7 set üzerinden yapılır, 4 set kazanan maçı kazanır. Aynı şekilde takımlararası maçlarda 4 maç(4 eşleşme) kazanan takım maçı kazanır. Bu profesyonel maçlarda böyledir. Ancak alt yaş grubu, okullararası, amatör müsabakalarda genel olarak tümü 3 set üzerinden olmaktadır.Masa tenisi 5 veya 7 setten oluşuyor diyen var, 3 set diyen var. Kaç setten oluşur ve neye göre belirlenir. Nazı maçlar 7 bazıları 5 olduğunu görüyorum. Anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.