Masa tenisi raket önerisi

bilge42

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle 1400TL civarı bütçem var; yurtta oynayacağım(yurdumuz halılı), oyun tarzım atak ve kontrol, 1 senedir oynuyorum orta gibi bir şeyim çoğu tekniğe hakimim. Şu an kullandığım raket "Decathlon pongori ttr100". Bu fiyata kombo raket önerisi veya hazır raket önerisi yapar mısınız?

Yinhe Combo More | masatenisi.com kombo alırsam bunu almayı düşünüyorum.

Selamlar, eskiden masa tenisi geçmişim olmuştu. Decathlon'daki raketler genelde pek önerilmez. Sizin için oyun tarzınıza göre sizin dediğiniz gibi bir kombo raket almanız bence daha mantıklı olacaktır. Eğer hala bir raket almadıysanız araştırıp bir raket önerebilirim.

hocam selamlar, raket tercihi yapacağım zaman neleri kısas almalıyım ? Ciddi anlamda hiçbir bilgim yok bu branşa dair. Bir yıla yakındır okul ekipmanlarıyla arkadaşımla kendimizi geliştirdik az buçuk oynar hal aldık. İşleri biraz ciddiye almak ve kaliteli ekipmanlar almak istiyorum. Ne tavsiye edebilirsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…