sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.844 Çözümler 20 12 Ekim 2025 #11 Hocam konuyu dağıtıyorum daha önce yazmıştım ama silinmiş, masanın linki var mıdır? Kusura bakmayın tekrar.
Hocam konuyu dağıtıyorum daha önce yazmıştım ama silinmiş, masanın linki var mıdır? Kusura bakmayın tekrar.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.700 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2025 #12 sado01 dedi: Hocam konuyu dağıtıyorum daha önce yazmıştım ama silinmiş, masanın linki var mıdır? Kusura bakmayın tekrar. Genişletmek için tıkla... Masayı önermiyorum. Sallanma sorunları olabiliyor, ayrıca kırmızı detaylar cidden çok abes. Bugün tahta yaptırıp masamı değiştirdim. sado01 dedi: Hocam konuyu dağıtıyorum daha önce yazmıştım ama silinmiş, masanın linki var mıdır? Kusura bakmayın tekrar. Genişletmek için tıkla... Eğer istiyorsan koçtaşta oyuncu masası yazarak kırmızı köşeli, 3750-4500 TL arasında olan masadır. Son düzenleme: 12 Ekim 2025
sado01 dedi: Hocam konuyu dağıtıyorum daha önce yazmıştım ama silinmiş, masanın linki var mıdır? Kusura bakmayın tekrar. Genişletmek için tıkla... Masayı önermiyorum. Sallanma sorunları olabiliyor, ayrıca kırmızı detaylar cidden çok abes. Bugün tahta yaptırıp masamı değiştirdim. sado01 dedi: Hocam konuyu dağıtıyorum daha önce yazmıştım ama silinmiş, masanın linki var mıdır? Kusura bakmayın tekrar. Genişletmek için tıkla... Eğer istiyorsan koçtaşta oyuncu masası yazarak kırmızı köşeli, 3750-4500 TL arasında olan masadır.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.844 Çözümler 20 12 Ekim 2025 #13 cti real dedi: Masayı önermiyorum. Sallanma sorunları olabiliyor, ayrıca kırmızı detaylar cidden çok abes. Bugün tahta yaptırıp masamı değiştirdim. Eğer istiyorsan Koçtaş'ta oyuncu masası yazarak kırmızı köşeli, 3750-4500 TL arasında olan masadır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, Acaba bu bölüm çıkartılabiliyor mu monitörün olduğu yer.
cti real dedi: Masayı önermiyorum. Sallanma sorunları olabiliyor, ayrıca kırmızı detaylar cidden çok abes. Bugün tahta yaptırıp masamı değiştirdim. Eğer istiyorsan Koçtaş'ta oyuncu masası yazarak kırmızı köşeli, 3750-4500 TL arasında olan masadır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, Acaba bu bölüm çıkartılabiliyor mu monitörün olduğu yer.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.700 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2025 #14 Şu masa. Atlantix Gaming Oyuncu Masası Çıkarılabiliyor.