A archeloaded Femtopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Masamın resmini koydum. Aşağıdaki fotoğraftakinden biraz daha küçük delcem nasıl delebilirim evde matkap var. Dosya Ekleri image.jpg 186,4 KB · Görüntüleme: 65 IMG_6374.jpeg 22,6 KB · Görüntüleme: 62
Masamın resmini koydum. Aşağıdaki fotoğraftakinden biraz daha küçük delcem nasıl delebilirim evde matkap var.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 11 Mart 2025 #2 Matkap için panç var ise onunla delebilirsiniz 2. fotoğrafta matkap ucundaki şeyden bahsediyorum.
A archeloaded Femtopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 ardacn60 dedi: Matkap için panç var ise onunla delebilirsiniz 2. fotoğrafta matkap ucundaki şeyden bahsediyorum. ardacn60 dedi: Matkap için panç var ise onunla delebilirsiniz 2. fotoğrafta matkap ucundaki şeyden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Şundan aldım ama benim masamda olur mu ahşap değil masa. Genişletmek için tıkla... Şundan aldım ama benim masamda olur mu ahşap değil masam. Dosya Ekleri IMG_6375.png 285,3 KB · Görüntüleme: 48
ardacn60 dedi: Matkap için panç var ise onunla delebilirsiniz 2. fotoğrafta matkap ucundaki şeyden bahsediyorum. ardacn60 dedi: Matkap için panç var ise onunla delebilirsiniz 2. fotoğrafta matkap ucundaki şeyden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Şundan aldım ama benim masamda olur mu ahşap değil masa. Genişletmek için tıkla... Şundan aldım ama benim masamda olur mu ahşap değil masam.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 11 Mart 2025 #4 archeloaded dedi: Şundan aldım ama benim masamda olur mu ahşap değil masam. Genişletmek için tıkla... Vallahi biz sanayide bununla metal sac deliyoruz. Sizin masada da işe yarar büyük ihtimal.
archeloaded dedi: Şundan aldım ama benim masamda olur mu ahşap değil masam. Genişletmek için tıkla... Vallahi biz sanayide bununla metal sac deliyoruz. Sizin masada da işe yarar büyük ihtimal.