Merhaba arkadaşlar, masamın tarzını değiştirmek istiyorum. Aklıma sadece masayı kaplamak geliyor ancak nasıl bir kaplama kullanmalıyım onu da bilemiyorum.
O iş en kolayı onu hallederim.Hocam ilk önce altta ki kablo yığınından kurulun bence.
soldaki monitörün çerçevelerini çıkarttım ayağı da kırılmıştı duvara montaladım çözünürlüğü de düşük zaten. RGB şerit bende düşünüyorum.Eğer mouse,klavye falan RGB ise sana önerim masanın tam arkasına RGB led yerleştirmen. İkinci olarak kabloları düzenle . Üçüncü olarak tabi o sana bağlı ortadaki Asus monitörü kaldırıp soldaki monitör aynısından alman çünkü biraz üvey evlat gibi kalmış. Kaldırdığın monitörü ikinci el olarak satabilirsin tabi bunlar sana bağlı ben sadece önerdim.
Reis kasanı RGB yapabiliyorsan yap. RGB mouse pad alabilirsin büyük boy çin sitelerinde uygun fiyata var. Eğer kulaklığın varsa kulaklık standı alıp kulaklığını koyabilirsin.Eğer istemesen film,oyun karakterlerinin figürlerini alıp( Tony Stark, Spiderman falan) kulaklığını üstüne koyabilirsin yada mini figür alıp onları süs olarak koyabilirsin.O iş en kolayı onu hallederim.
soldaki monitörün çerçevelerini çıkarttım ayağı da kırılmıştı duvara montaladım çözünürlüğü de düşük zaten. RGB şerit bende düşünüyorum.
O iş en kolayı onu hallederim.
soldaki monitörün çerçevelerini çıkarttım ayağı da kırılmıştı duvara montaladım çözünürlüğü de düşük zaten. RGB şerit bende düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.