Masa beyaza ya da siyaha boyanabilir. Satın da alınabilir. Bir tanıdık kullanıyordu ektekini. Güzel göründü gözüme. Karışık görünmemesi adına klavye ve mouse düz aynı renk yapılabilir. Bir de hocam o çay oradan düşer.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Taşınma gibi bir durumumuz var şu an masa pek almıyorum yeni odam nasıl olur orasını bilmediğim için peki şerit LED alsam masanın arkasına duvara doğru döşesem nasıl olur?
1. Cayi klavye'den uzak tut
2. Bir yukselti yaratarak monitoru biraz yukselt (goz hizasindan 30 derece asagida olmasi lazim boyun agrilarini engellemek icin) ve arkasaina cok parlak olmayan, hafif bir gun isigi tonlarinda led serit tak. Mumkunse ayarlanabilir olsun
3. o sagdaki beyaz top eger webcam ise, mumkunse monitorun uzerine bir sekilde monte et. Cunku kalkarken takilabilirsin, ve kablo daginikligi da azalir.
4. Az daha derinligi dusuk bir masa kullanirsan, boylece kollarini cok uzatip, koltukta yayilmaz, bel agrisi cekmezsin. Monitoru de cok arkaya koymamaya calisirsan, gozlerini kismadan yazilari rahatca okuyabilirsin.
Taşınma gibi bir durumumuz var şu an masa pek almıyorum yeni odam nasıl olur orasını bilmediğim için peki şerit LED alsam masanın arkasına duvara doğru döşesem nasıl olur?
Taşınma gibi bir durumumuz var şu an masa pek almıyorum yeni odam nasıl olur orasını bilmediğim için peki şerit LED alsam, masanın arkasına duvara doğru döşesem nasıl olur?