Paylaştığınız stant çok güzel hocam. Eğer odanızda o soldaki sepeti koyacak başka yer varsa hiç masada tutmayın hatta. Ya da kapaklı içi görünmeyen bir şey bakabilirsiniz. Aşağıya sarkan kablolar da ortadan kalkınca harika olur. Bir de MacBook için zarif yükseltme standları oluyor.
Masaüstü Gereçleri kategorisindeki Hanwood Laptop Standı - 15" - 17" Boyutlarındaki Laptoplar Ile Uyumlu - Notebook Standı - AhÅap - ALS3 ürüne göz atın | KoçtaÅ
Eki Görüntüle 2515958
Bu standda dikey de koyabilmek çok hoş.
Ayrıca ekranın arkasına gizlemen iyi olmuş o aydınlatmaları. Bazıları monitörün sağına soluna ayaklarıyla koyuyorlar ve ışığı da duvara döndürüyorlar. Ama senin masada boşa kalabalık olur bu sefer.
Hocam bu arada beni nerede görüp de konuya etiketlediniz? Çok merak ettim. Çünkü uğraşmayı en sevdiğim konuya etiketlemişsiniz. Siz de bu uğraşıları sevip bir şeyler yapmak isteyip elinizden gelen her adımı atınca çok daha keyif alıyorum.
Eki Görüntüle 2515962
İleride bendeki gibi böyle LED'leri uygulamak falan isterseniz de kesin etiketleyin. En ugun fiyatlı ve güzel çözümü buluruz.