Masamı Nasıl Düzenlemeliyim?

Bence bu düzende dokunulacak bir şey yok kendi açımdan. Eğer evde etrafı karıştıran küçük çocuk yoksa bende kitaplarımı vs. öyle rastgele bırakırım. Ama rahatsız oluyorsan yine bir düzen çekebilirsin.

Bunun dışında kasayı yan kullandığın için kablolar çok gözü rahatsız ediyor. Onu nasıl engellersin fikrim yok ama engellersen daha göze hitap edebilir. Bir de YKS afişinin yanındaki afiş düşmek üzere. Onu sana zahmet bir düzelt, böyle ince şeyler beni en çok kıllandıran şeylerdir

Fotoğraftaki hali sana göre dağınık mı bilmem ama göründüğü haliyle bile bence harika Zevkine göre model araba, küçük biblo gibi birkaç süs eşyasıyla daha da güzel hale getirebilirsin.

Valla o afişe bakmayalı baya olmuştu. Söylemeseydin farketmezdim. Kasanın arkasını ne yapacağımı bende bilmiyorum.
Konumuz ile alakası yok lakin ekran kartınız nedir acaba?
Asus RX570
Fotoğraftaki hali sana göre dağınık mı bilmem ama göründüğü haliyle bile bence harika Zevkine göre model araba, küçük biblo gibi birkaç süs eşyasıyla daha da güzel hale getirebilirsin.
Teşekkür ederim bana göre dağınık fakat nasıl düzenleyebilirim bilmiyorum ne zaman ders çalışıp ne zaman bilgisayara bakacağım belli olmuyor.

Çok dağınık gözükmüyor bence. Yani, ben olsam aradığımı bulurdum. "Toplu" kavramı da bu bana göre Ama sevmiyorsan kitapların olduğu yere küçük bir dolap, raf veya dosya kutuları koyarsan daha toplu gözükür. Şık da durur.

Benim demek istediğim sürekli kitapları oradan kaldır değil. Bir kere kaldır düzenli görünmesi açısından fotoğraf çekeceğin zaman felan, daha sonra tekrar lazım olunca koyarsın. Masa yani mecbur kullanmak zorundasın.
Ha ayrı bir masam var oraya koyabilirim diyorsan köklü kaldırabilirsin.

Çok hoşuma gitti dosya kutusu acaba içine kitap koyulabilir mi? Ders kitapları gibi şeyleri koymak için çok işlevli gözüküyor. Ders ders kitaplarımı çok güzel ayırabilir.
Anladım teşekkürler fakat sıradan halimle fotoğraf atmak istedim çünkü bende masamda tüm her şeyi yok edip sadece bilgisayarı atabilirdim fakat o zaman çok fazla öneriye ihtiyacım olmazdı.

Odanı çok beğendim güzel günlerde kullan. Masaya bence toplu. Sadece yukarıda bir arkadaş şunu atmıştı.
Bence sana çok yararı olur. Bir de etiket yapıştırırsın ne olduğunu bilmen açısında. Çok daha derli toplu görünür. Onun dışında göze çarpan PC kabloları var. Onu da şu tarz bir şeyle toparlayabilirsin.

L şeklinde bir parça yapman yeterli olabilir. Malzemesini sen seçebilirsin istersen tahtadan yapıp kasanın rengine boyayıp masaya monte edebilirsin. İster vida ile istersen de yapıştırıcı ile yapıştırırsın. Kablo çıkaracağın zaman kasayı öne doğru çekip o L parçadan kurtarıp işlem yapabilirsin. İşlem yaptıktan sonra da kasayı tekrar geriye çekerek kabloları gizlemiş olursun.

Dosya Ekleri

• Kablo Korumalığı.PDF
    14,9 KB · Görüntüleme: 139
Olabilir veya pleksiden yapıp içine led döşersem belki daha hoş bir ortam yaratabilir. PDF'nizi açtım fakat içi gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…