Masamı ve odamı nasıl güzelleştirebilirim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selamlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere masamı ve odamı güzelleştirmek istiyorum. Odamdan kastım tüm odam değil en azından oturduğum sürece gördüğüm kısımın daha hoş gözükmesini istiyorum. Retro görünümü seven birisiyim ve sarı ışıklar daha çekici geliyor. Şu anlık gördüğüm kısım ve masam şu şekilde:

Biraz dağınık kusura bakmayın, kasanın yan kapağını falan çıkarmıştım. İlk olarak sanırım kablo düzenlemesi yapmam gerek ama masam cam olduğu için delik açamıyorum ve kablolar illaha bir şekilde kötü gözüküyor. Şu arkadaki prize giden kablo çok çirkin bunun için oranın üstüne minik bir raf almayı düşünüyorum. O raftan da aşağı doğru yapay sarmaşık gibi şeyler sarkıtabilirim kabloyu gizlemek için. Duvarları biraz doldurmak istiyorum açıkçası ama ne yapacağımı çözemedim, biraz yardımcı olabilir misiniz?

Masanın altına RGB ve duvara raflar yerleştirebilirsiniz.

Duvara duvar kağıdı yapıştırabilirsiniz. Ekipmanlarınızı ışıklı mışıklı alabilirsiniz. Duvarlar için oyun posterleri alabilirsiniz. Oyun figürleri alabilirsiniz. Raf yapıp üstüne aksesuarlar koyabilirsiniz. Kasa içine de led şerit fena durmaz.
Kabloyu gizlemek için sarmaşık tarzında bir şeyler yapabilirsiniz.

Masanın altına RGB ve duvara raflar yerleştirebilirsiniz.
Hocam ledleri nasıl döşeyeceğime karar veremedim. Cam olduğu için her şekilde gözüme vuruyor ve rahatsız ediyor beni. Raf alacağım ama çeşit o kadar fazla ki kayboldum.

Oyun posteri, figürü çok seven birisi değilim hocam. Ama ahşap posterler hoşuma gidiyor film posteri alabilirim sağdaki duvar çıkıntısına. Kasanın içine led döşemeyi düşündüm ama karartılmış temperli cam olduğu için dışa nasıl vuracak ne kadar etkili olacak emin olamadım. Bu masanın üstündeki kablo karmaşasını nasıl düzenleyeceğimi de düşünmem gerek fare, klavye falan çok çirkin duruyor.

Mönitörü duvara sabitleyebilirsiniz ve yanlarına raf koyarsınız.Raflarda PC eşyaları olur gamepad oyun kutuları vb.

Mönitörü duvara sabitleyebilirsiniz ve yanlarına raf koyarsınız.Raflarda PC eşyaları olur gamepad oyun kutuları vb.
Monitörüm ne yazık ki desteklemiyor duvar montajını sırf bu yüzden yeni monitör almayı düşünüyorum

Göz atayım hocam teşekkür ederim.

RGB mousepad alarak klavye ve mouse için güzel bir ortam hazırlayabilirsin. Priz ve ona takılı olan kabloyu Kartonpiyer gibi bir şey ile gizlersen ve gizledikten sonra özel ölçü alarak ahşap raf yapabilir rafa kitaplar ve hoşuna giden görsel objeler yerleştirebilirsin.

Duvar ledlerini seviyorum açıkçası yazı yazan. Ama tabela tarzı değil salt yazı. Ek olarak kasamın içine de döşemeye karar verdim ne almamı önerirsiniz? Ek olarak alacağım ledleri nereye bağlayacağım kasa içinde? Kullanmadığım RGB kontrolcü var anakartın üzerinde aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…