N Nihat Berk Femtopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Masaüstü mikrofonumu kullanıyor ve Discord ya da herhangi bir oyuna girdiğimde bana sesimi sektiriyor. Oyun sesine erişemiyorum ancak mikrofon erişimi kapattığımda oyun sesi tam geliyor. Onda da takıma vs sesim gitmiyor.
Masaüstü mikrofonumu kullanıyor ve Discord ya da herhangi bir oyuna girdiğimde bana sesimi sektiriyor. Oyun sesine erişemiyorum ancak mikrofon erişimi kapattığımda oyun sesi tam geliyor. Onda da takıma vs sesim gitmiyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Haziran 2023 #2 Bu aygıtı dinle seçeneğini mi açtınız? Artı 0 Eksi
KS KS N Nihat Berk Femtopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 armas dedi: Bu aygıtı dinle seçeneğini mi açtınız? Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı YouTube ve araştırdığım her yerde o tiki kapatmamı söylüyor ama kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
armas dedi: Bu aygıtı dinle seçeneğini mi açtınız? Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı YouTube ve araştırdığım her yerde o tiki kapatmamı söylüyor ama kapalı.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Haziran 2023 #4 Bir program mı kurdun, Voicemeeter gibi? Artı 0 Eksi
KS KS N Nihat Berk Femtopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 armas dedi: Bir program mı kurdun, Voicemeeter gibi? Genişletmek için tıkla... hayır logitech uygulaması dahi kurulu değil Nihat Berk dedi: hayır logitech uygulaması dahi kurulu değil Genişletmek için tıkla... mikrofonu devre dışı bırakınca ses sekmesi doğal olarak kayboluyo ama oyunlarda ya da dc de sesim karşı taraflara ulaşmıyor Artı 0 Eksi
armas dedi: Bir program mı kurdun, Voicemeeter gibi? Genişletmek için tıkla... hayır logitech uygulaması dahi kurulu değil Nihat Berk dedi: hayır logitech uygulaması dahi kurulu değil Genişletmek için tıkla... mikrofonu devre dışı bırakınca ses sekmesi doğal olarak kayboluyo ama oyunlarda ya da dc de sesim karşı taraflara ulaşmıyor