Masatenisim.com güvenilir mi?

GCCross

Decapat
Daha fazla  
Merhaba masatenisim com denen bir siteden lastik almayı düşünüyorum. Şu an lastiklerde %45 indirim var. Bu site güvenilir mi?

Merhaba masatenisim com denen bir siteden lastik almayı düşünüyorum. Şu an lastiklerde %45 indirim var. Bu site güvenilir mi?
İsmiyle lastiğin uyumsuzluğu benim rüyalarımdan daha saçma. Güvenilir değil diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adil spor adı altında açılmış yeni bir site olduğu söyleniyor. Lastik dediğim masa tenisi lastiği.
Evet yine cahilliğim tuttu. Bence daha bilindik yerlerden alın. Tam kesin bir şey söyleyemem.

Evet yine cahilliğim tuttu. Bence daha bilindik yerlerden alın. Tam kesin bir şey söyleyemem.

Estf. Ben siteye girip baktım en tepede lastik yazısını görünce öğrendim masa tenisi lastiğinin satıldığını :D

@GCCross bu tip siteler nıs ürünler satıyorsa genelde güvenilir oluyor ama Şikayetvar ve Instagram sayfası, özellikle ülke içinde bu sporla-hobiyle uğraşan bir influencer varsa zaten onunla garanti çalışıyor oluyorlar öylelikle güvenilirliğinden emin oluyorum. İmkan varsa bunları deneyebilirsiniz sitenin güvenilirliğinden emin olmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı