Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 17 Ekim 2020 #11 ftftc_ dedi: Ben YouTube'a yazıyorum ve karşıma bu çıkıyor. Teşekkürler cevap için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hipnoz oldum izlerken.
ftftc_ dedi: Ben YouTube'a yazıyorum ve karşıma bu çıkıyor. Teşekkürler cevap için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hipnoz oldum izlerken.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 17 Ekim 2020 #12 1650 Super %30 daha iyi yani arada ciddi bir fark var. 1650 Ti yazanlar neyin kafasını yaşıyor acaba.
1650 Super %30 daha iyi yani arada ciddi bir fark var. 1650 Ti yazanlar neyin kafasını yaşıyor acaba.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 17 Ekim 2020 #13 ftftc_ dedi: Hocam şöyle bir şüphem oldu. 1650 Ti 1060'dan daha çok fps veriyor. Fakat attığınız sitede 1060 max-q bile 1650 Ti'ı ezip geçiyor ? Eki Görüntüle 705602Eki Görüntüle 705603 Bir yanlışlık olmalı. Genişletmek için tıkla... Benchmark sonuçları bunlar. Bir değişiklik ya da problem olmuş olabilir bilemiyorum. ftftc_ dedi: Ben YouTube'a yazıyorum ve karşıma bu çıkıyor. Teşekkürler cevap için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam o zaman bile mahalle bilgisayarcılarına laf söylemişsiniz.
ftftc_ dedi: Hocam şöyle bir şüphem oldu. 1650 Ti 1060'dan daha çok fps veriyor. Fakat attığınız sitede 1060 max-q bile 1650 Ti'ı ezip geçiyor ? Eki Görüntüle 705602Eki Görüntüle 705603 Bir yanlışlık olmalı. Genişletmek için tıkla... Benchmark sonuçları bunlar. Bir değişiklik ya da problem olmuş olabilir bilemiyorum. ftftc_ dedi: Ben YouTube'a yazıyorum ve karşıma bu çıkıyor. Teşekkürler cevap için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam o zaman bile mahalle bilgisayarcılarına laf söylemişsiniz.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.849 Makaleler 3 Çözümler 10 18 Ekim 2020 #14 Marla Singer dedi: 1650 Super %30 daha iyi yani arada ciddi bir fark var. 1650 Ti yazanlar neyin kafasını yaşıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Peki sizce super ve ti arasındaki fark ne kadar ? (Terim olarak).
Marla Singer dedi: 1650 Super %30 daha iyi yani arada ciddi bir fark var. 1650 Ti yazanlar neyin kafasını yaşıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Peki sizce super ve ti arasındaki fark ne kadar ? (Terim olarak).