Masaüstü arka plan tavsiyesi

mr.apollonb4

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,
Bilgisayarım için gözü yormayan, sade ama estetik bir masaüstü arka planı arıyorum. Özellikle minimal, huzur veren veya ilham verici tarzda görseller ilgimi çekiyor. Renk tonları olarak da soft veya koyu arka planlar olabilir.
Tavsiye edebileceğiniz site, görsel ya da kendi koleksiyonunuz varsa paylaşabilir misiniz? Ne kadar arasam da tarzıma tam uyan bir arka plan bulamadım, o yüzden bu konuyu açma gereği duydum.
Şimdiden teşekkür ederim!

Selamlar,
Bilgisayarım için gözü yormayan, sade ama estetik bir masaüstü arka planı arıyorum. Özellikle minimal, huzur veren veya ilham verici tarzda görseller ilgimi çekiyor. Renk tonları olarak da soft veya koyu arka planlar olabilir.
Tavsiye edebileceğiniz site, görsel ya da kendi koleksiyonunuz varsa paylaşabilir misiniz? Ne kadar arasam da tarzıma tam uyan bir arka plan bulamadım, o yüzden bu konuyu açma gereği duydum.
Şimdiden teşekkür ederim!

Wallpaper Engine kullabilirsin. 120 TL içerisinde hareketli hareketsiz binlerce içerik var Steam'den alabilirsin.

images (3) (14).jpeg

İronik gelebilir ancak bu deseni döşeyince çok hoş duruyor bence.

Hocam sınıflandırma için bunu kullanıyorum bakın isterseniz.

Dosya Ekleri

• ATAM.jpg
    ATAM.jpg
    237 KB · Görüntüleme: 46
yıllardır neden biriktirdiğim hakkında hiç fikrim yok hiç birinide kullanmam :D

Dosya Ekleri

• I’m Ok, Analamazaotra Special Reserve, Madagascar By Yamamoto Tsuneo (2).jpg
    I’m Ok, Analamazaotra Special Reserve, Madagascar By Yamamoto Tsuneo (2).jpg
    183,2 KB · Görüntüleme: 35

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı