2.monitörle sürekli yer değiştiriyor arka planım. Bazen 2 tarafta da siyah bazen ikisinde de wallpaper bazen bir siyah, bir wallpaper üstünden tut çek yapınca gözüktüğü gibi oluyor. Yenile deyince direkt siyah oluyor. Çözümü var mıdır?
Wallpaper Engine yüklüyse silin.
Çift monitör mü kullanıyorsunuz? Bende de oluyordu. Tek monitör kullanırken olmuyordu, çift monitöre geçtim olmaya başladı. Wallpaper Engine sildim, düzeldi.
Aynı sorunu yaşıyorum. Wallpaper engine kullanmıyorum. Çift ekrana sahibim. Sağ tıklayınca wallpaper kayboluyor. Bir ekranki masaüstünde var olup diğerinde kayboluyor. Bir simgeye sağ tıklayınca arka plan sadece onun arkasında varmış gibi gözüküyor. Enteresan bir problem, daha fazla yaşayan ya da çözen varsa minnettar olurum.
Aynı sorunu yaşıyorum. Wallpaper Engine kullanmıyorum. Çift ekrana sahibim. Sağ tıklayınca wallpaper kayboluyor. Bir ekranki masaüstünde var olup diğerinde kayboluyor. Bir simgeye sağ tıklayınca arka plan sadece onun arkasında varmış gibi gözüküyor. Enteresan bir problem, daha fazla yaşayan ya da çözen varsa minnettar olurum.
Tam olarak çözümü hatırlamıyorum ama sanırım wallpaper yaptığım fotoğrafı yanlışlıkla sildiğim için bu sıkıntıyı yapıyordu. Wallpaperında olan fotoğraf ya da resimin silinmemiş halde mi?