M MetinAlp Çalen Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #1 Eski bilgisayarımın içini temizledim. Temizledikten sonra bilgisayarım no video input hatası aldım. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2015
Eski bilgisayarımın içini temizledim. Temizledikten sonra bilgisayarım no video input hatası aldım. Nasıl düzeltebilirim?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #2 Temizlik yaparken parça söktüyseniz kontrol edin. Montajı hatalı olabilir. RAM'i, ekran kartını vs.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.683 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Haziran 2015 #3 Ekran kartını tam oturttuğuna emin ol.
M MetinAlp Çalen Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #4 samet67671 dedi: Temizlik yaparken parça söktüyseniz kontrol edin. Montajı hatalı olabilir. RAM'i, ekran kartını vs. Genişletmek için tıkla... ramleri cıkarıp takmıstım şimdi ramin yerini değiştiricem olmassa size haber vereceğim FalconPolat dedi: Ekran kartını tam oturttuğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... ekran kartını çıkarmadım ki
samet67671 dedi: Temizlik yaparken parça söktüyseniz kontrol edin. Montajı hatalı olabilir. RAM'i, ekran kartını vs. Genişletmek için tıkla... ramleri cıkarıp takmıstım şimdi ramin yerini değiştiricem olmassa size haber vereceğim FalconPolat dedi: Ekran kartını tam oturttuğuna emin ol. Genişletmek için tıkla... ekran kartını çıkarmadım ki
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.683 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Haziran 2015 #5 MetinAlp Çalen dedi: ramleri cıkarıp takmıstım şimdi ramin yerini değiştiricem olmassa size haber vereceğim ekran kartını çıkarmadım ki Genişletmek için tıkla... Anakartın'dan dıt sesi geliyor mu ?
MetinAlp Çalen dedi: ramleri cıkarıp takmıstım şimdi ramin yerini değiştiricem olmassa size haber vereceğim ekran kartını çıkarmadım ki Genişletmek için tıkla... Anakartın'dan dıt sesi geliyor mu ?
M MetinAlp Çalen Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #6 FalconPolat dedi: Anakartın'dan dıt sesi geliyor mu ? Genişletmek için tıkla... önceden olmayan baska bir ses geliyor ama dıt sesi değil
FalconPolat dedi: Anakartın'dan dıt sesi geliyor mu ? Genişletmek için tıkla... önceden olmayan baska bir ses geliyor ama dıt sesi değil