Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 28 Kasım 2023 #1 Masaüstü bilgisayarımı Android Onvo televizyonuma yansıtmak istiyorum. Amacım FIFA oynamak.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Bel Kemiği dedi: Masaüstü bilgisayarımı Android Onvo televizyonuma yansıtmak istiyorum. Amacım FIFA oynamak. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyla bağlayın bence kablosuz olarak yansıtarak oyunu ağız tadıyla oynamanız imkansız.
Bel Kemiği dedi: Masaüstü bilgisayarımı Android Onvo televizyonuma yansıtmak istiyorum. Amacım FIFA oynamak. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyla bağlayın bence kablosuz olarak yansıtarak oyunu ağız tadıyla oynamanız imkansız.
öylesinekişi Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 HDMI kablosu ile bağlayabilirsin. Bel Kemiği dedi: Masaüstü bilgisayarımı Android Onvo televizyonuma yansıtmak istiyorum. Amacım FIFA oynamak. Genişletmek için tıkla...
HDMI kablosu ile bağlayabilirsin. Bel Kemiği dedi: Masaüstü bilgisayarımı Android Onvo televizyonuma yansıtmak istiyorum. Amacım FIFA oynamak. Genişletmek için tıkla...
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 28 Kasım 2023 #4 chaturanga dedi: Hocam kabloyla bağlayın bence. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıyor ve televizyonum biraz yüksekte tavana yakın o yüzden yetşimez.
chaturanga dedi: Hocam kabloyla bağlayın bence. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıyor ve televizyonum biraz yüksekte tavana yakın o yüzden yetşimez.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 28 Kasım 2023 #5 Ekranı yansıt üzerinden yapılıyordu sanırsam.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 28 Kasım 2023 #6 Chrome üzerinden masaüstünü TV'ye yansıtabilirsin.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 28 Kasım 2023 #7 umitarabaci dedi: Chrome üzerinden masaüstünü TV'ye yansıtabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 2 saniye fark oluyor. Laveria fredy dedi: Ekranı yansıt üzerinden yapılıyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yansıtmayı açıyorum ancak TV'yi bulamıyor.
umitarabaci dedi: Chrome üzerinden masaüstünü TV'ye yansıtabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 2 saniye fark oluyor. Laveria fredy dedi: Ekranı yansıt üzerinden yapılıyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yansıtmayı açıyorum ancak TV'yi bulamıyor.
Şizo Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 28 Kasım 2023 #8 Çözümü HDMI bağlantısı olacak. Bende de aynı sorun vardı ve çözüm için amazondan 5 metre hdmi kablosu aldım ve sorunsuz kullanıyorum.
Çözümü HDMI bağlantısı olacak. Bende de aynı sorun vardı ve çözüm için amazondan 5 metre hdmi kablosu aldım ve sorunsuz kullanıyorum.