Masaüstü bilgisayar bakımı yapmak

rasoga

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık bir buçuk ay önce bir masaüstü PC aldım. Bakımı hakkında soru sormak istiyorum. Ne bakımı yapılır, ne zaman yapılır, nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam masaüstü derken kasalı herhalde bakım olarak 1 ya da 2 yıl sonra termal macun yeninelebilir arada sırada format atabilirsiniz PC biraz da olsa hızlanır. Yarım yılda bir falan temizleyin YouTube'a yazın kasa nasıl temizlenir diye ama dikkatli olun PC bozulabilir temizleme için bilgisayar tamircisine götürebilirsiniz bozulma ihtimali kalkar benim bildiğim bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam masaüstü derken kasalı herhalde bakım olarak 1 ya da 2 yıl sonra termal macun yeninelebilir arada sırada format atabilirsiniz PC biraz da olsa hızlanır. Yarım yılda bir falan temizleyin YouTube'a yazın kasa nasıl temizlenir diye ama dikkatli olun PC bozulabilir temizleme için bilgisayar tamircisine götürebilirsiniz bozulma ihtimali kalkar benim bildiğim bu kadar.
Bu bakım ücretlerini tamirciler ne kadara yapıyorlar ortalama?

Bu bakım ücretlerini tamirciler ne kadara yapıyorlar ortalama?
Hocam orası net değil siz gidip sorun bence hatta isterseniz bunların hepsinde tamirci yapar ama biraz pahalı olur temizleme dışında hepsini kendiniz yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı