jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #1 Selamlar, laptopumu 2. monitor yapmak istiyorum. Mümkün müdür sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2021
NotLikeThis Nanopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 667 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2021 #2 jurisz dedi: Selamlar, laptopumu 2. monitor yapmak istiyorum. Mümkün müdür sizce? Genişletmek için tıkla... Evet, mümkün.
jurisz dedi: Selamlar, laptopumu 2. monitor yapmak istiyorum. Mümkün müdür sizce? Genişletmek için tıkla... Evet, mümkün.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 14 Aralık 2021 #3 Spacedesk ile yapılıyor ama oyun oynatacak kadar performanslı olmaz, günlük işlerde gayet iyi.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 14 Aralık 2021 #4 Mümkün hocam. HDMi yada dvi kablosu girişiniz varsa laptopunuzu monitöre bağlayabilirsiniz.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 14 Aralık 2021 #5 Silinen üye dedi: Mümkün hocam. HDMi yada dvi kablosu girişiniz varsa laptopunuzu monitöre bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş laptop ekranını 2. monitör yapmak istemiş. Bu durumda HDMI işe yaramaz çünkü laptop HDMI'ları output device özelliği gösterir.
Silinen üye dedi: Mümkün hocam. HDMi yada dvi kablosu girişiniz varsa laptopunuzu monitöre bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş laptop ekranını 2. monitör yapmak istemiş. Bu durumda HDMI işe yaramaz çünkü laptop HDMI'ları output device özelliği gösterir.
jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #6 4X3S D3NIED dedi: Arkadaş laptop ekranını 2. monitör yapmak istemiş. Bu durumda HDMI işe yaramaz çünkü laptop HDMI'ları output device özelliği gösterir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası YouTube ile ilgileniyorum bazen de oradan yayın yapıyorum OBS ile ekrana gelince her şeyim ortaya dokuluyor bu program işe yarar mı?
4X3S D3NIED dedi: Arkadaş laptop ekranını 2. monitör yapmak istemiş. Bu durumda HDMI işe yaramaz çünkü laptop HDMI'ları output device özelliği gösterir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası YouTube ile ilgileniyorum bazen de oradan yayın yapıyorum OBS ile ekrana gelince her şeyim ortaya dokuluyor bu program işe yarar mı?
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 14 Aralık 2021 #7 jurisz dedi: Açıkçası YouTube ile ilgileniyorum bazen de oradan yayın yapıyorum OBS ile ekrana gelince her şeyim ortaya dokuluyor bu program işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
jurisz dedi: Açıkçası YouTube ile ilgileniyorum bazen de oradan yayın yapıyorum OBS ile ekrana gelince her şeyim ortaya dokuluyor bu program işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #8 4X3S D3NIED dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Denedim hata verdi bağlanmadı yarım saat boyunca bende sildim sinirlenip
4X3S D3NIED dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Denedim hata verdi bağlanmadı yarım saat boyunca bende sildim sinirlenip